TÄYTEAINEHOIDOT KASVOILLE

Täyteainehoidot ovat erinomainen ratkaisu ikääntymismuutosten korjaamiseen, piirteiden muotoiluun ja yksittäisten kasvonosien (esim. huulet) korostamiseen.
Suurin osa täyteainehoidoista tehdään synteettisillä, ei-eläinperäisillä hyaluronihappovalmisteilla. Hyaluronihappoa on täyteainehoidoissa käytetty yli 20 vuoden ajan. Kemialliselta koostumukseltaan synteettinen hyaluronihappo muistuttaa lähes täysin elimistön omaa hyaluronihappoa.  Allergiset reaktiot ja komplikaatiot ovat harvinaisia, kun tuotetta käyttää koulutettu ammattihenkilö.
Täyteainehoidon tulos on väliaikainen. Ihoon ruiskutettu hyaluronihappogeeli hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien aikana hitaasti elimistön entsyymitoiminnan seurauksena. HYAcorp-täyteainehoidon tulokset säilyvät ihossa hyvinä 3–15 kuukauden ajan.
Hoitotuloksen kesto on yksilöllinen. Mm. täyteaineasiakkaan ikä, aineenvaihdunta ja elintottumukset vaikuttavat hoitotulosten kestoon. On myös tyypillistä, ettei hyaluronihappovalmiste pysy ihossa ensimmäisen hoitokerran jälkeen yhtä pitkään kuin seuraavien hoitokertojen jälkeen. Kun täyteainehoitoja tehdään useita kertoja, myös tulosten kesto pitenee merkittävästi.
Täyteainehoito sekoitetaan joskus botuliinihoitoon.  Sekä täyteaineilla, että botuliinilla hoidetaan ikääntymismuutoksia. Molemmat viedään kudokseen neulan ja ruiskun avulla. Botuliini eroaa kuitenkin täyteaineista paljon, eikä sen toimintamekanismi ole sama kuin täyteaineilla.

TÄYTEAINEHOIDOT

Keskikasvot

Täyteainehoidot sopivat erinomaisesti keskikasvojen muotoiluun ja maltilliseen kohotukseen. Usein keskikasvojen aluetta muotoillaan ja/tai kohotetaan kaksivaiheisesti. Aluksi ryhdistetään ja kohotetaan kevyesti poskia. Poskien kohotessa myös nenän ja suun väliset nasolabiaalipoimut tasoittuvat jonkin verran. Jos nasolabiaalijuonteet ovat syvät, ne voidaan täyttää saman vastaanoton aikana.

Leuka ja nenä

Kasvonpiirteet muuttuvat ikääntymisen myötä. Muutosten takaa löytyy sekä kemiaa (vapaiden radikaalien aiheuttamat vauriot) että fysiikkaa (maan vetovoima).

Kudosten laskeutuminen näkyy leuan alueella alakasvojen neliömäisyytenä ja ns. hamsteripusseina. Hamsteripussien oikaiseminen vaatii ammattilaiselta paljon. Usein hoitokokonaisuus aloitetaan Plasma Pen -hoidolla. Plasma Pen -toimenpide napakoittaa ja kohottaa kudosta. Jos alakasvojen hamsteripussit haittaavat asiakasta vielä plasma pen -hoidon jälkeenkin, voidaan aluetta korjata tarkalla, suunnitellulla täyteainehoidolla.

Täyteaineilla on mahdollista muotoilla myös leuan kärkeä. Usein alueelle tehdään yhdistelmähoito, jossa leukaa rentoutetaan hiukan botuliinilla ja leuan kärjen muoto korjataan täyteaineella.

Huulten täyttö ja muotoilu, suunympärysiho

Huultentäyttö on suosittu toimenpide maailmalla ja myös Suomessa. Suuri osa huulten täyteainehoidoista tehdään nuorille naisille, joiden tavoitteena on saada aiempaa suuremmat huulet. HYAcorp Lips -täyteaine tekee huulista täyteläiset ja houkuttelevat. Jos asiakas etsii suurta muutosta huulien muotoon ja kokoon, on syytä varautua sarjahoitoon, jossa täyteainehoito tehdään kolme kertaa 1–2 kuukauden välein.

Huulten täyteainehoidot sopivat muillekin kuin nuorille naisille.  Ikääntymisen myötä huulten muoto muuttuu. Huulet kapenevat, suupielet alkavat osoittaa alaviistoon, huuliraja muuttuu epäselväksi ja huulet ovat jatkuvasti kuivat ja rohtuneet. Tällöin apu löytyy joko skinbooster- tai täyteainehoidosta.

Epäluonnollisia, käsitellyn näköisiä huulia ei tarvitse pelätä. Ikääntymismuutoksien korjaamiseen voi riittää HYAcorp Fine -valmisteella tehtävä huulten kevytmuotoilu. Tämä tuote tekee huulista syväkosteutetut ja vain hiukan normaalia täyteläisemmät. Myös HYAcorp Lips soveltuu huulten ikääntymismuutosten korjaamiseen. Ikääntymismuutoksia häivytettäessä hyaluronihappogeeliä käytetään hyvin pieniä määriä. Lopputulos on kaunis mutta silti erittäin luonnolline

Täyteaineen määrä

Yksi millilitra HYAcorp Face -hyaluronihappovalmistetta riittää pienen alueen korjaamiseen (esim. keskisyvät nasolabiaalipoimut, leuka, nenä, kyynelurat) tai alkavien ikääntymisen merkkien häivyttämiseen.
Kaksi millilitraa riittää selvien ikääntymismerkkien häivyttämiseen tai kahden alueen korjaamiseen (syvät nasolabiaalipoimut, poskipäiden täyteläistäminen).
Neljä millilitraa riittää keskikasvojen maltilliseen kohotukseen (poskipäiden kohotus, nasolabiaalipoimujen häivytys ja marionettijuonteiden korjaus).

Plastiikkakirurgia Seinäjoki


Seuraa meitä Facebookissa!

HYAcorp-täyteaineet

HYAcorp-täyteainesarja on saksalainen tuote. Kasvojen täyteainehoitoihin sarjassa on kolme erilaista hyaluronihappovalmistetta. Valmisteet eroavat toisistaan lähinnä kiinteyden osalta.
HYAcorp-kasvotäyteaineista kiintein on HYAcorp Face. Sitä käytetään kasvonpiirteiden maltilliseen kohotukseen, keskisyvien ja syvien ryppyjen täyttöön sekä poskien, leuan ja nenän muotoiluun. Huulten muotoilussa käytetty täyteaine on HYAcorp Lips. HYAcorp Fine on ns. skinbooster-tuote, jonka avulla parannetaan ihon tekstuuria, pinnan epätasaisuuksia ja pieniä ryppyjä. HYAcorp Fine sopii myös huulten kevytmuotoiluun.

SKINBOOSTER-HOITO

Skinbooster-sarjahoito on tarkoitettu ihon syväkosteuttamiseen, kiinteyttämiseen, heleyttämiseen ja ihon tekstuurin parantamiseen. Hoidossa ihoon ruiskutetaan kymmenien mikropistosten avulla kevyttä hyaluronihappogeeliä. Hyaluronihappo kerää ympärilleen runsaasti kosteutta. Ihon pinta tasoittuu silminnähden.
Skinbooster-hoidon kymmenet pienet neulanpistot herättävät ihon fibroblastisolut tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Siksi ihon kiinteytyminen ja tasoittuminen jatkuvat vielä pitkään skinbooster-sarjahoidon päätyttyä.
Skinbooster-hoitoa kutsutaan yleisesti myös biorevitalisaatioksi tai biorevitalisaatiohoidoksi.
HYAcorp Fine -valmisteella tehtävä skinbooster-käsittely ei ole varsinainen täyteainehoito. Kasvojen muoto ei muutu, eikä kudosten tilavuus lisäänny. Tarkoituksena on parantaa ennen kaikkea ihon tekstuuria ja rakennetta sekä stimuloida ihoa uudistumaan.
Yksi skinbooster-hoito näkyy ihon heleytymisenä ja pienenä napakoitumisena. Skinboostereiden yhteydessä puhutaan kuitenkin miltei aina sarjahoidosta. Pysyviä tuloksia saavutetaan tekemällä skinbooster-käsittely 2–3 kertaa 2–3 viikon välein. Tulosten ylläpitoon riittää kaksi skinbooster-käsittelyä vuodessa.
Skinbooster-hoito tehdään yleensä laajoille ihoalueille, ja toimenpiteenä se muistuttaa mesoterapiaa. Myös huulet hyötyvät HYAcorp Fine -skinboosterista. Huulten syväkosteuttamiseen ja kevytmuotoiluun voi joskus riittää yksikin hoitokerta.


HOITOALUEET

Keski- ja alakasvot

Keski- ja alakasvoille tehty skinbooster-sarjahoito parantaa ihon laatua ja ulkonäköä. Iho kiinteytyy ja heleytyy. Leukalinja napakoituu kevyesti, ja ihon pinta tasoittuu. Skinbooster-hoito tasoittaa ja korjaa kevyesti myös aknearpia.


Kolmen skinbooster-hoidon jälkeen

- Iho on aiempaa pehmeämpi ja tasaisempi
- Ihon pintarypyt ovat madaltuneet tai jopa hävinneet
- Iho näyttää ja tuntuu aiempaa kiinteämmältä
- Iho on kirkas, heleä ja tasaisen värinen
- Iho on syväkosteutunut
- Mahdolliset aknearvet eivät enää näy yhtä selvästi kuin aiemmin.

Välittömästi hoidon päätyttyä ihossa näkyy pieniä kohoumia. Nämä hyaluronihappokohoumat häviävät hoitoa seuraavien tuntien kuluessa.


Huulet

Skinbooster-käsittely sopii huulten kevytmuotoiluun. Kevytmuotoilussa keskitytään korjaamaan huulissa näkyviä ikääntymismuutoksia: karheutta, kuivuutta, epäsymmetriaa, huulirajan epäselkeyttä. Pieniä marionettijuonteitakin on mahdollista tasoittaa skinbooster-hoidolla, kun hoidon tekijä käyttää oikeanlaista pistostekniikkaa.

Erityisen hyvin skinbooster-käsittely sopii ylähuulen pystyryppyjen tasoittamiseen.

Jos asiakkaan kaipaa varsin suurta muutosta huultensa muotoon, voidaan toimenpidekokonaisuus aloittaa skinbooster-käsittelyllä, jonka jälkeen huulten muotoa rakennetaan edelleen varsinaisilla täyteainehoidoilla. Näin vältytään kudosten repeytymisiltä, kun huulten kokoa kasvatetaan hiljalleen viikkojen ja kuukausien kuluessa.


Silmänympärysiho

Skinbooster-hoidossa silmänympärysihoon pistetään pieniä määriä HYAcorp Fine -valmistetta. Heti toimenpiteen jälkeen aine näkyy ihon pinnalla pieninä kohoumina. Nämä kohoumat häviävät parin seuraavan tunnin kuluessa. Alueelle ruiskutettu hyaluronihappo sitoo itseensä kosteutta. Epidermiksen ja dermiksen yläosan kosteutuminen näkyy aiempaa tasaisempana silmänympärysihona.


Kaula, dekoltee ja kämmenselät

Skinbooster-hoito tehdään useimmiten kasvoille tai kaulan iholle. Toimenpide sopii erinomaisesti myös dekolteen eli rintakehän ihon tasoittamiseen ja nuorentamiseen. Skinbooster-käsittely sopii myös kämmenselkien ensimmäisten ikääntymismuutosten korjaamiseen. 

Tietoa Simpsakasta

Hyvinvointivalmennus Simpsakka on yhden naisen yritys.

Yritykseni palveluihin kuuluu kauneuskirurgian konsultaatiot, sekä esteettiset injektiohoidot.

Ota yhteyttä

Valtionkatu 2, 60100 Seinäjoki

Y-tunnus 2889787-6

040 711 4956

info@simpsakka.fi

www.simpsakka.fi

Sijaintimme kartalla

 

Copyright 2019 Hyvinvointivalmennus Simpsakka Oy

Etsi